Vilodag på STF Storulvån Fjällstation

Idag har vi haft en vilodag. Inte för att kropparna i dagsläget har behövt det. Men vi bestämde oss tidigt för att hålla oss till vår plan att successivt vänja kropparna vid sträckorna och belastningen. Vädret verkade också tycka att det var en bra dag för vila. Det har snöat en del. Men lagom till i morgon då vi drar vidare norrut ser det ut att bli minus fem grader, sol och svag sydlig vind.

20140331-165815.jpg

Skidkärlek Foto: David Erixon

Som vanligt innebär vilodagar inte enbart vila. Matdepåer
har packats om, kläder har tvättats, skidorna har fått lite kärlek och en del andra administrativa göromål blivit gjorda. Bland annat har Pressklipp uppdaterats. Där samlas allt som skrivs och sägs om Vita bandet 30 dagar och deluxeturer.se. Kika gärna in!

20140331-165916.jpg

Färdvägen har också uppdaterats med etapper indelade efter datum. Där finns också uppskattad sträcka i kilometer och hur många skiddagar respektive vilodagar vi tänkt nyttja.

I morgon drar vi vidare. Följ oss gärna!

Fjällhälsningar,

Niclas

Annonser

3 thoughts on “Vilodag på STF Storulvån Fjällstation

  1. Hejja grabbar!! Vilda och jag möter er inte på Pältsa i år för vi är hemma i Fanbyn med 9 små vovvisar födda 27/3!! De ni ! Så fundera på om ni inte ska ha en varsin liten när ni återvänder!Hoppas ni får en riktigt härlig tur! och välkommen hit och kika när ni kommer hem! Hälsa Pältsa! Kram Karin och Vilda

  2. Hej Karin!

    Vi kommer att sakna er i Pältsan! Ryktet har gått att Vilda blivit mamma. Gissar att du får assistera henne lite i omvårdnaden av småttingarna? Om du lovar att dom är småkopior av Vilda ska jag fundera på saken. Ge världens bästa rödingpimplande hund, Vilda, en kram från mig! Håll ställningarna i Fanbyn så hörs vi.

    /Niclas

  3. Hej ! när ni får reda på deras namn sprintar ni vita bandet dubbelt så fort för att träffa dom!! Sug på den ni om det blir mot vind och sur snö!! Lycka till !Vilda ger en hund slick tillbaks!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s