Ljuvligt skejtföre

Vildmarksmässan kan summeras som mycket bra. Kul att få berätta för en massa nyfikna människor om jämtlandsfjällen i allmänhet och vandring i synnerhet. Att i vissa fall kanske till och med få bidra till att någon tar steget över tröskeln och gör sin första fjällvandring.

Vår

Vårsol i Stockholm

Därtill var det såklart intressant att se och känna på en massa friluftsprodukter. Sist men inte minst var väldigt kul att få snacka lite med representanter från våra samarbetspartners.

När jag gick från mässan sjöng talgoxarna för fullt när solen sjönk över ett Stockholm som andades vår. Jag är dock inte redo för vår en så det kändes mycket bra att somna till tågets vaggande och veta att jag åter var på väg till snön.

Åt lunch på Storulvån och styrde sedan kosan Sylarna. Det blåste ganska friskt från sydväst, inte rak motvind för en gångs skull. Dessutom god sikt och inget snödrev. Jag körde på skejtskidorna och fick uppleva vinterns hittills bästa skejtföre. Det var så hårt att stavarna inte gick igenom men samtidigt en mjuk yta så att skidorna fick bra bett. Riktigt härligt att kunna susa fram trots att det blåste rejält.

Nu snöar det ordentligt ute så imorgon hoppas jag få till en topptur med lite sköna lössnösvängar.

/David

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s