Svenska Turistföreningen

stf_logo_cmyk_70mmqxUnder vår tur genom den svenska fjällkedjan kommer vi att kunna sova bekvämt om nätterna, äta oss mätta och njuta av sköna bastubad med storslagen fjällmiljö utanför fönstret. Vi är stolta över att få presentera Svenska Turistföreningen som en huvudsamarbetspartner till deluxeturer.se och vår kommande tur Vita bandet 30 dagar!

STF vill få människor att upptäcka Sverige! Tack vare det unika nät av vandrarhem, hotell, fjällstationer och fjällstugor som STF tillhandahåller över hela landet blir det lätt att uppleva den svenska naturen och kulturen på ett sätt som annars hade varit omöjligt!

Visste du att den svenska fjällkedjan, från Grövelsjön i söder till Pältsan i norr, nästan helt knyts samman av leder för vandring och skidåkning och att det går att bo bekvämt på någon av STFs anläggningar nästan varje natt? Det är alltså inte svårt att njuta av den storslagna svenska fjällmiljön. Tvärtom, STF gör det enkelt och bekvämt!

Förutom att tillhandahålla bekvämt boende med helpension eller möjlighet att handla och laga egen mat vill STF också inspirera till upptäckter genom att arrangera massor av olika aktiviteter under årets alla dagar. Låt adrenalinet flöda med häftiga toppturer i Sylarna eller isklättring i Abisko. Träffa nya kamrater på fjällrävssafari i Helags. Bli hemma på fjället med en orienteringskurs i Grövelsjön eller lär dig att bygga en gärdsgård i Småland. Ett oändligt smörgåsbord av nya upplevelser väntar!

STF är en ideell medlemsorganisation. Är du inte redan medlem? Bli det och börja upptäcka Sveriges du med. Från kust till fjäll och från skog till stad. Som medlem hjälper du dessutom till att värna om vår svenska natur och kultur.

Vi hoppas att tillsammans med STF kunna visa dig vägen till ditt nästa smultronställe!

/Niclas

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s